Mi történt Bujákon? Kérdések Orosz Bernadetthez...

Az elmúlt 3 hónapban az Orosz Bernadett ügyet elemeztem, írtam több cikket és készítettem több interjút...  Bernadetthez is eljutott ennek híre, amire a facebook oldalán posztban reagált... Állítása szerint az "Ami az Orosz Bernadett sztoriból kimaradt" írásom nem csak áldozathibáztató, de elképesztő egyéni "logikával" csúsztatások tömkelege és olvashatatlan minőség külsősnek, követhetetlen, láthatóan csak az ellene támadás mozgatja, semmi más, és nem volt türelme végig olvasni... 

Őszinténszólva nem is vártam tőle mást... Viszont az alábbi kérdésekre adott válaszai azt gondolom, hogy nem csak engem érdekelnének, így most "csak" kérdezek, s talán lesz türelme végig olvasni és a "köz" részére a válaszokat megadni...

Fotó: Alfahír (a teljes cikk az alábbi linken olvasható)

Az alábbi kérdéseket Orosz Bernadett sajtómegnyilvánulásai és az Ő posztjai alapján álltottam össze és privát üzenetben részére megküldtem, hogy válaszok lesznek-e talán jelentősége sincs... (update: nem voltak)


A barátnőd, Kállai Mariann a 2019. november 11.-i posztod alatt úgy nyilatkozott, hogy neked és a gyerekeidnek a mindennapi megélhetésetek veszélybe került...

"De ha már ennyire megírtam a valóságot, akkor ezt csak én hozzáteszem, hosszú-hosszú ideig nem fog tudni dolgozni- és a brutális támadás miatt a mindennapi megélhetése a gyermekeivel együtt veszélybe került."

A borsonline interjút készített veled 2019. december 14.-én, amiben úgy nyilatkoztál, hogy az üzleti életben sikeres vagy, mindig meglátod a lehetőséget és ezt a facebook profilodon a 2020. július 12.-i posztodban összegszerűsítetted is, miszerint havi egymilliót kereshetnél az ingatlan szakmában, ha nem a közszereplő feladataidat látnád el... 

"Tekintettel arra, hogy hiába küzdök itt 8. hónapja, önzetlenül, saját költségen, ahelyett, hogy pl. az ingatlan szakmába fektettem volna ezt a hihetetlen időt és energiamennyiséget, mellyel alaphangon minimum vagy egymillió forintot kereshetnék..."

Nem igazán tudom összerakni ami 2019 november 11. -e óta történik... Kállai Mariann szerint egycsapásra veszélybe került a megélhetésetek novemberben, Te pedig júliusban arról írsz, hogy nem csak havi egy milliót hagysz ki azért, hogy a köz érdekében küzdhess de azt még saját költségeden is teszed... Ezt nyilván csak akkor engedhetted meg magadnak, ha megfelelő - több milliós - anyagi háttered volt... Ezért nem értem, hogy mi volt Kállai Mariann célja a posztod alatt, amikor a veszélybe került megélhetésetekről számolt be az embereknek?

Válasz...Még ennél a posztodnál maradva, a barátnőd férje, Kállai Zoltán boxoló - aki őrzött téged az otthonodban a bujáki eset után - azt a kijelentést tette a poszt alatt, hogy "A rendőség elengedte az elkövetőt, mert az egy nyugalmazott alezredes." illetve a hozzászólásokra válaszolta: "De elengették, én hoztam haza a nőt."...  Én úgy tudom, hogy Kiss Istvánt nem azért engedték el mert alezredes volt, hanem azért, mert ferde orrcsont törést diagnosztizáltak nálad a kórházban és nem volt nyoma fojtogatásnak, vagyis nem állt fenn az életveszélyt okozó testi sértés, ami a letartóztatást indokolta volna... 

Kállai a vele készített interjúban nekem már azt állította, hogy nem Ő vitt haza, csak telefonon adott intsrukciókat neked, és Miskolcon találkoztatok... Én egészen idáig azt hittem, hogy Kállai Zoltán látható veled a második fényképen... Ki vitt haza, és ki ül az autóban? Már ha nem titok, mert Kállaitól nem kaptam választ, hogy miért írta anno, hogy "én hoztam haza a nőt", ha nem így volt...

Válasz...A fenti kérdéshez kapcsoldva, a posztjaidban, sajtómegnyilvánulásaidban azt állítod, hogy "darabos" orrcsonttörést szenvedtél, én úgy tudom, hogy a kórház "ferde" orrcsonttörést állapított meg, aminek okozásával Kiss Istvánt vádolta a rendőrség, majd a kihallgatását követően el is engedte...  A kórház diagnosztizált rosszul vagy később történt valami?

Válasz...A Szerelemcsütörtök című műsorban azt állítod, hogy azért mentél el Kiss Istvánnal Bujákra, mert megígérted neki, és nem akartál tőle semmit, azért feküdtél le ruhástól... Én úgy tudom, hogy Buják előtt egy héttel kerested meg az álprofilodról - amiről szintén többször nyilatkoztál, hogy használod - hogy legyen a szeretőd... Lásd Kiss István interjú... Ki hazudik? Te vagy Ő?

"Ez nem igaz, hiszen engem 2019. november 1.-én hajnalban messengeren megkeresett, hogy legyek a szeretője... Az estéket egész héten együtt töltöttük, Budapesten a Hotel Marina hajón tartózkodtunk egy éjszakát, mivel neki másnap korán reggel bírósági tárgyalása volt... A tárgyalás után Miskolcra utaztunk és este elmentünk a lányának a szinkronúszás edzésére, ezt követően a hugoméknál aludtunk Zagyvarékason, majd szombat reggel a TSHE konferencián vettünk részt ismételten Budapesten. Negyedikén kérdeztem meg tőle messengeren, hogy Bujákkal mi legyen, Ő erre átküldte az adatait a szállásfoglaláshoz, szó sem volt könyörgésről..."

37:24 percnél, Szerelemcsütörtök interjú: 

"... de volt egy olyan helyzet, hogy én kitudtam onnét szaladni, és hál Istennek én ott ruhában feküdtem akkor le, nyilván nem is szerettem volna semmit azért, hát így ez női praktika..."

Videó: Szerelemcsütörtök című műsor, Youtube

Gyakran használsz "női praktikákat"?

Válasz...A posztodnál megosztott fotókkal kapcsolatban régóta foglalkoztat két kérdés... Az egyik az, hogy mitől lett véres a hajad olyan helyeken, ahol a szabadulásodat követően nem volt az? A bujáki wc-ben (a fotón a háttér wcnek tűnik) szelfit készítettél magadról, amin jól látszik, hogy  a hajad felül egyáltalán nem volt véres, majd a másnap Kállai Zoltán által készített - harmadik - fotón felül is tiszta vér... Kállai az interjúban úgy nyilatkozott, hogy a fotók készítésének az volt a célja, hogy "később dokumentálva legyen a véres haj, amit a fülből szivárgó vér kent össze." Fülből szivárgó vérről most hallok először... 

fotók: Orosz Bernadett nyilvános facebook poszt

Válasz...Szintén ezekhez a fotókhoz kapcsolódik a másik kérdésem... Az utolsó fotóval mit akartatok bemutatni? A "hajamat kitépte" állításodat? A valódi haj kitépése mérhetetlen brutalitást és nyilván elviselhetetlen fájdalmat jelent, tehát tisztázzuk így 11 hónap után, a valódi hajad vagy a póthajad lett kitépve?

Válasz...A miskolci "valeri1920" néven író blogger 2019. december 1.-én veled készült exkluzív interjújából derült ki számomra, hogy Kiss Istvánt és akkori barátnőjét, megfigyelték, követték...

"K. István a tragédiát követő másnap a késő délutáni órákban, felkereste sárospataki barátnőjét, akivel azóta is többször látták együtt sétálni. A nő a sárospataki ...... lakásába, azóta is rendszeresen jár a férfi. Az említett nő kiskorú gyermekével él együtt. Vajon ismerve a történteket miért teszi ki a gyermekveszélyeztetésnek?"

Ami engem méginkább megdöbbentett az az, hogy egy hónappal később 2020. december 27.-én már Te magad tudósítottál nyilvános posztban a facebook profilodon Kiss Istvánnak és barátnőjének a megfigyeléséről, követéséről: 

"Végre van hiteles információm az ELKÖVETŐRŐL! NÁRCISZTIKUS SZEMÉLYRŐL OLVASSATOK, nézzetek videót a Neten mielőtt bíráltok!!! Mielőtt bárki féltékenységgel vádolna, kijelentem, hogy az igazságérzetem okán osztom meg. Nem bosszú. Ennyit tudok. Amik tények. Ma késő délután kb. 17:00 - 18:00 óráig, az első posztomban, akivel az elkövető a kapcsolatunk alatt viszonyt folytatott és erre utaltam .........., helyi sárospataki nővel van továbbra is immár párkapcsolatban a tragédia óta. A mai napon a sárospataki ................ban tartózkodtak a fent nevezett nővel, majd 18:00 órakor együtt bezárva az irodát gyalogosan távoztak a városközpont felé. Az elkövető kendőt nem viselt. Továbbá azt is megtudtam, hogy K. István minden áldott nap késő délután, irodazárást követően ehhez a nőhöz jár az ...... területén lévő ...... lakásába, ami az ....... található. Mit szóltok ehhez?"

Adódnak a kérdések: 

- Milyen kötődésed van a Hitler arcképet "Nemes ügy" címen árverezésre meghirdető, nyilvánvalóan szélsőséges nézeteket valló bloggerhez, akinek az oldalán nem csak a veled készült exkluzív interjú, de olyan fotók is megjelentek (Kiss István engedélye nélkül) amelyeken a férfi katonaruhában látható?

- Mi volt a célja annak, hogy a nyilvánvalóan szélsőséges nézeteket valló olvasótábor előtt került sor a férfi nevének, fényképeinek, rangjának és lakhelyének közlésére, olyan információk mellett, amit 11 hónapja hallunk tőled? 

- Ki és miért követte Kiss Istvánt és barátnőjét? 

- Mi volt a célod azzal, hogy a facebook oldaladon nyilvános posztban hozd nyilvánosságra Kiss István akkori barátnőjének a munkahelyét és lakhelyét, ahol a kiskorú gyermekével él? Mi célod volt azzal, hogy a követőidet Kiss István és barátnője minden lépéséről tudósítsd?

- Ki és miért törölte a két blogot miután az "Ami az Orosz Bernadett sztoriból kimaradt" címmel megjelent cikkemben erről írtam? 

Fotók: "Minden ami politika" nevű, valeri1920.blog.hu domainnel működött blog cikkei, amelyek azóta törlésre kerültek 

Válasz...Miért állítjátok (Te és dr. Gál András) hogy mindössze 2 napig volt olvasható Kiss István neve a profilodon, majd miután tájékoztattak téged arról, hogy ezt nem teheted meg - jogkövető magatartásodat kihangsúlyozva - te levetted a nevét? Ez ugyanis a facebook oldaladról kinyerhető információk szerint nem igaz...

Kiss István nevét akkor vetted ki a posztodból, vagyis módosítottad K.Istvánra, amikor a sajtóban cikkezni kezdtek arról, hogy a férfi 5 millióra perelt téged azért mert a neve olvasható a profilodon, a róla írott posztodban, vagyis 3 hónappal később, 2020. február 11.-én. 

Válasz...Az előző kérdéshez kapcsolódva... Az ügyvéded a jelek szerint azzal sem volt tisztában, hogy milyen kapcsolatban voltál Kiss Istvánnal amikor Bujákra mentetek... Párkapcsolatban valóban nem voltatok, de szeretők igen, Kiss István szerint... Te nem tájékoztatod az igazságról az ügyvédedet, vagy Ő állít valótlant?

"Ekkor, az utolsó bántalmazáskor Bernadett már nem állt párkapcsolatban a férfival, már korábban közölte vele, hogy nem kívánja vele folytatni a kapcsolatát."

Válasz...Kállai Zoltán azt állította nekem amikor interjút készítettem vele, hogy Kiss István valószínűsíthetőn előre eltervelte az emberülési kísérletet ellened, és eszközt is használt, miután firtattam, hogy hogyan lehetséges az, hogy a férfi kezén akit az elkövetéssel vádolsz, semmilyen sérülés nem volt... Idézem:

"Itt valószínűsíthető a szándékos emberölés hiszen puszta kézzel nem lehet felszakítani a hajas fejbőrt csak eszközzel, ami azt jelenti, hogy azt elő kellett venni, vagy is előre ki kellett gondolni milyen eszközzel (amit viszek vagy lesz a helyszínen) tudok elkövetni olyan sérülést aminek egy koponya csont sem tud ellenállni."

Ezért is fontos, hogy a hajadat vagy a póthajadat tépték ki... Te az elmúlt 11 hónapban soha nem beszéltél arról, hogy Kiss István eszközt használt volna, de arról sem, hogy miért nem volt rajta semmilyen sérülés, ha mindazt ellened Ő követte el amivel vádolod... Most akkor volt eszköz vagy nem? Ha nem említetted az elmúlt 11 hónapban, akkor nyilván nem, tehát kérdés, hogy miért állította Kállai...

Válasz...2019. november 11.-én megjelent ominózus posztodban úgy fogalmaztál, hogy Kiss István féltékenységből bántalmazott:

"Nem sajnáltatás és nem is like a cél. Azonban kötelességemnek tartom felhívni a figyelmet arra, hogy miért fontos menekülni és soha hátra nem nézni egy nárcisztikus személytől. Mert különben nem biztos, hogy túléled. Nekem szerencsém volt. Igaz ez a harmadik és remélem, hogy egyben az utolsó bántalmazása/gyilkossági kísérlete volt ellenem csak azért, hogy ha már az övé nem lehetek, másé se legyek. Az orromat eltörte, a fejem és testem szétzúzta ököllel, hajam kitépte, majdnem sikerült megfojtania, fogamból letört, össze vissza dobált mint egy rongybabát, a fájdalomtól magam alá vizeltem........ Hiába folyt a vérem és könyörögtem, sokkos állapotban is az életösztönnel felülmúlva logikus érveket sorakoztattam fel, hogy miért nem lenne neki jó, ha megölne engem, nem érdekelte egyik érv sem. Csak az, hogy elpusztítson és soha többé senkié ne lehessek. Rendes ember, nem?!."

A Szerelemcsütörtök című műsorban már egész mást állítottál, arról beszéltél, hogy Bujákon történt valami, ami miatt Kiss István "megakart ölni téged", s ez cáfolja Kállai Zoltán feltételezését arról, hogy előre kitervelt, eszközzel elkövetett emberölési kísérletről lenne szó... 

"kiszaladtam, azt hittem, hogy tudok egy szobát bérelni, de telt ház volt, úgy voltam vele alszok kint az esőben akkor, ezt már ugye sírtam mert nagyon fájt, nagyon be is dagadt a homlokom, és akkor utánnan jött három katonatársa, közben már kinn keresett az udvaron, és az a lényeg, hogy az egyiknek elmeséltem, hogy mi történt, meghát látták, hogy sírva beszélek a recepcióssal, csak azt nem, hogy mit, és az a lényeg, hogy elmeséltem, és felajánlotta az egyik, hogy náluk elalhatok, van egy másik szoba, a párjával volt Ő is, és hogy addig menjek be az étterembe hozzájuk, és akkor legyek biztonságban. Én úgy voltam vele, hogy mivel Ő tette ezt velem, mondtam, hogy én felmegyek, bezárom az ajtót, Ő meg aludjon ahol akar, akkor nem én fogok kint az esőben. És azt hittem, hogy biztonságban vagyok, kettőre bezártam az ajtót és megint egy húsz perc, fél óra elteltével hallom, hogy nyílik az ajtó, nem tudja kinyitni, és aztán be is törte azonnal. És akkor már úgy jött felém, hogy ezért a.. még így soha életemben nem járatott le senki a társaim előtt mint Te, tehát azzal, hogy elárultam, hogy Ő bántalmaz, és hogy ezért a tettemért, ezért a tettedért megfogsz dögleni" 

A két nyilatkozatod mintha nem lenne összhangban... 2 nappal a történtek után november 11.-én féltékenységből elkövetett bántalmazásról, gyilkossági kísérletről írsz, napra pontosan négy hónappal később március 11.-én viszont arról beszélsz, hogy azért akart megölni mert a katonatársainak elárultad, és lejárattad.. Most akkor mi az igazság?

Válasz...2020. január 7.-én a facebook profilodon azt írtad, hogy aludtál és úgy támadt rád, a Szerelemcsütörtök c. műsorban később azt állítottad, hogy hallottad, hogy nyílik illetve betörik az ajtó... Most akkor fenn voltál vagy aludtál?

"A tragédia Bujákon, védett katonai létesítményben történt, diplomás katonák és azok hozzátartozói, partnerei között. Az elkövető a szobaajtót rámtörve támadt még én aludtam."  (profilod)

"És azt hittem, hogy biztonságban vagyok, kettőre bezártam az ajtót és megint egy húsz perc, fél óra elteltével hallom, hogy nyílik az ajtó, nem tudja kinyitni, és aztán be is törte azonnal." (Szerelemcsütörtök)

Válasz...A rólad szóló cikkem megjelenése után törölt 2019. november 27.-i "valeri1920" blogger cikkeiben az alábbiak olvashatók:

"Az áldozat, Orosz Bernadett , azt tervezi, hogy a büntetőügy után azonnal kártérítési perek sorozatát indítja. Elsősorban bántalmazója ellen, a fizikai és lelki károk miatt, amiket neki okozott. De pert indít a kórház ellen is, ahol a véleménye szerint nem látták el szakszerűen, ráadásul úgy íratták alá vele a papírt, ami arról szól, hogy saját felelősségére távozik az intézményből, hogy gyakorlatilag vak volt, nem látott semmit a sérülései miatt.A kártérítés összegét támadójával szemben 5 millió forintban határozta meg."

Beperelted a kórházat? Elindítottad a kártérítések sorozatát? A "náciszimpatizáns" blogger igencsak jólértesült volt, mert úgy tudom, hogy pár nappal később, december 4.-én valóban beadtad az 5 milliós igényedet Kiss István ellen a rendőrségi eljárásban... Lásd Kiss István interjú... 

"Dr. Lichy József ügyvéd polgári jogi igényt nyújtott be a Nógrád megyei Rendőr-főkapitányságra 2019. december 4.-én, 5 millió forint összegben, melyben megjegyezte hogy további igény merülhet fel, valamint kérte a Nógrád megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy amennyiben ebbe beleegyezem, a mediálás lehetőségét vessék fel."

Mitől volt ennyire kivételezett helyzetben ez a blogger nálad, hogy olyan információkat kapott meg amit a sajtó nem? Lásd Ő már tudott arról, hogy befogjátok adni a rendőrségen az 5 milliós kártérítési igényt, és arról is, csak Ő tudósított, hogy valaki követte, megfigyelte Kiss Istvánt és akkori barátnőjét... Ami azért ijesztő, mert akkoriban rengeteg fenyegetést kapott a profilodon Kiss István, ami miatt a kiskorú gyermekét is elküldte a saját otthonából az édesanyjához november közepén, hogy a veszélytől megóvja... S lám milyen jól tette, hiszen november 27.-én és december 1.-én már nem csak a profilodon a poszt alatt folyt a Kiss István elleni uszítás, de a náciszimpatizáns blogger olvasótábora előtt is... 

Válasz...A rólam szóló posztod alatt kommentben nyilvánosságra hoztál egy beszélgetés részletet, megosztva az ismerőseiddel, követőiddel ami Kiss István és az egyik volt férjed között folyt, és azt állítottad hogy: 

"A cikk írójának az oknyomozó munkájához egy kis segítség. A távoltartási végzésben az egyéb kényszerintézkedést arra való hivatkozással utasították el, hogy nem áll fenn az elkövető részéről a tanúk befolyásolása. Pedig itt a bizonyíték arra vonatkozóan, hogy fikcióval még az exemet is megkereste. Habár célra nem vezetett. Azóta többen is jelezték az elkövető ugyanezen szándékát. Akkor a tanúkat... Á! Biztos nem. Több bizonyítékot nem teszek itt közzé, hiszen erre is hajaznak. Ezt a kegyet azonban itt nem kapják meg. A hatóságoknál jó kezekben vannak." 

Én úgy tudom, hogy nem igaz amit állítasz, mert nem Kiss István kereste meg a volt férjedet, hanem a volt férjed Kiss Istvánt a bujáki botrány kirobbanása után. Lásd Kiss István interjú:

"A tárgyaláson megvádolt azzal, hogy én a tanúkat befolyásolom, ennek bizonyításául becsatolt egy elektronikus üzenet váltást (messenger) amellyel azt bizonyítja, hogy én megkerestem a negyedik volt férjét hogy segítsen nekem ügyem előrevitelében. Becsatolta a férjével folytatott messenger beszélgetés egy részét úgy, mintha az a teljes beszélgetésünk lenne. Valójában a férje volt az aki engem megkeresett, felajánlotta a segítségét, mert szeretné, ha megtudná a világ, hogy ki is Orosz Bernadett valójában..."

Azt, hogy a perben mi lehetett a célod érteni vélem, de mi volt a célod akkor amikor, a facebook követőid előtt is fals információt közöltél Kiss Istvánról?

Válasz...Szintén a rólam szóló posztodban írtad: "A cikk írójáról annyit megtudtam, hogy korábban bántalmazott volt és tavaly az egyik emberjogi aktivistát, aki korábban segített neki, beperelte mert az elmeállapotáról tett kijelentést.  Hát! Ezt a cikket olvasva én már értem." 

Most tekintsünk el attól, hogy a rólam szóló posztod tartalma gyakorlatilag 100 %-ban hazugság, foglalkozzunk csak ezzel a kijelentéseddel... 

- Ki állította neked, hogy én bántalmazott voltam? Soha nem voltam bántalmazott, egy cikket írtam Casanova címmel a válóperemről, a volt férjemnek a tárgyalásokon tanúsított pszichopata játszmáiról és ezt a cikket osztottam meg áldozatsegítő facebook csoportokban naívan, abban a hitben, hogy segíthetek nekik...

- Hol, melyik szervezetnél "emberjogi aktivisták" akikről beszélünk? (Csak mert többen vannak) S akikről "A hackernő..." címmel írok... A kérdés azért fontos, mert nem csak a zaklatásom és rágalmazásom ami miatt folynak eljárások ellenük, de "Anonim" hackereknek vallják magukat és 12 milliós csalási kísérletek is köthetők hozzájuk... (kattints a képre a teljes méretért)

Válasz..."NEM SZÉGYELLI TETTÉT OROSZ BERNADETT TÁMADÓJA: ˝VÉGIG ENGEM NÉZETT˝" / TV2 Mokka szalagcím 2020.09.30.

5:22 - nél: "Azt mondják, hogy mivel az Ő keze tiszta volt, meg a ruházata nem volt vér, hát gondolom lemosta vagy átöltözött, mert volt rá lehetősége, míg kiért ugye a rendőr hatóság, akkor Ő nem tett semmit.. Bezzeg ha védekeztem volna jogosan, ugye jogtalan támadással szemben, akkor úgy járok mint Kertész Ágnes, akkor én már rég börtönben ültem volna, Ő pedig éli az életét..." 

Nem csak azt mondják, hogy tiszta volt a keze, hanem azt is mondják, hogy Kiss István kezén semmilyen sérülés nem volt... Sem régi, sem friss sérülés nyoma nem volt... S tudomásom szerint ezt az Igazságügyi Orvosszakértő mondja...Lemosta? Átöltözött? A tanúkat hazudtolod meg?

Engem azóta, hogy Kiss Istvánnal találkoztam, foglalkoztat az a kérdés, hogy hogyan lehetséges az, hogy valaki elköveti mindazt amit Te neki tulajdonítasz és amit a fényképeid mutatnak, és semmilyen sérülés nem keletkezik például a kezén... Szerinted ez hogyan lehetséges? Tehát nem a vérről beszélek, hanem az ökölcsapások nyomán keletkező sérülésekről... Vagy itt van például egy kérdés amit egy olvasóm vetett fel... Hogy lehet, hogy egyetlen gomb sem hiányzik a szűk ingedről, ha ahogy mondtad, Kiss István összevissza dobált mint egy rongybabát?

Válasz...Mi volt a célja a tárgyalás előtt nem sokkal megjelent "Hívjátok a rendőrséget, mert Pisti megfogja ölni anyát" című Nők Lapja cikknek? (A cikk szeptember 17.-én jelent meg, a tárgyalás szeptember 28.-án volt, ahol neked kellett bíróság elé állnod Kiss István személyiségi jogainak megsértése miatt (személyes adatainak nyilvánosságra hozatala és becsületsértés)

Én ezt a Nők lapja cikket nem csak azért tartom visszataszítónak (és ez a személyes véleményem, érzelmem) mert nyilvánvaló manipuláció volt, de azért is mert egy olyan gyereket felhasználni akinek egyébként is szörnyű élete lehetett, én bizony szinten aluli cselekedetnek tartom tőled és a Nők Lapjától is... 

Hiszen Te voltál az aki interjúban számoltál be arról 2019. december 14.-én, hogy téged és a gyermekeidet hányszor és milyen módon bántalmaztak korábban is... 

"Ő volt az első nárcisztikus férfi az életemben. Ha kiszolgáltam, és rámosolyogtam a vendégre, bevitt a raktárba, és lekevert egyet, megtépett. Utána sírt, könyörgött, bocsánatot kért. Azt mondta, nem lehet gyereke. Elhittem, majd teherbe estem. Hozzánk költözött az albérletbe. Mivel bántalmazott, nem akartam vele maradni, nem tartottam meg a gyermeket. Empátiát nem mutatott, de megváltozott, meggyőzött, hogy építkezzünk, ezért hozzá kellett mennem. Fél év után újra teherbe estem, de azt már vállaltam. Onnantól, hogy megszületett a saját gyermeke, már nem csak szavakkal bántotta a gyerekeimet, hanem fizikailag is."

"Tőle van az ötödik gyerek?

Igen,öt év után egy éjszakai erőszakos tette során teherbe estem, és négy hónapos terhesen kezdődött újra a fizikai bántalmazás. Azt mondta, megöl. Akkor elköltöztem az édesapámhoz, és újra benyújtottam a válópert. A közös lányunkat egy csellel visszatartotta, és közel három hónapig bújtatta előlem, fogva, távol tartotta tőlünk. Ez idő alatt az összes létező hatóságnál megfordultam minden áldott nap, de senki nem segített. Anno a civil áldozatsegítő szervezetek sem, mint pl. a NANE. Végül összeszedtem minden bátorságom, hogy elhozzam az óvodából. Senki sem segített. (Zokog.) Azt mondta a négyéves kislánynak, hogy elhagytam őt a testvéreivel együtt. A kicsi magát okolta. Az óvónők a gyerektől tudták, hogy bántalmaz. Amikor elhoztam, boldog volt. Féltem, tudtam, ha utol­ér, megöl. Utolért. Hívtam a segélyhívót, elállta az utamat. Felfeküdt a motorháztetőre, üvöltött, hogy elütöttem. Menekültem, végül beért a hatóság. Elvitték személyi szabadság korlátozása és kiskorúak veszélyeztetése miatt. Ezt követte az évekig tartó bontóper, és bosszúból számos ellenem indított hatósági és büntetőeljárás. Én már mindenen átmentem, ez a mostani történet csak hab volt a tortán. A bontóper alatt megszületett a kisfia. Akit azóta sem visz el. Látja, hogy viszi a nővérét, nem érti, hogy őt miért nem. Mindig azt mondta neki, visszajövök érted. A kisfiunk sírva várta az ablakban, sosem jött vissza. Egyikre sem fizet tartásdíjat, de a kislányunkat ellenünk próbálja hangolni."

Az alábbi linken olvasható Blikk cikkben a két gyermekedet is magad mellé ültetted a kanapéra, s a képen a fiad tekintete mindent elárul... Fel nem foghatom, hogy miért engedted, hogy ebben a borzalmakról szóló cikkben az a fotó a gyerekeidről megjelenjen... Csak remélni merem, hogy senkinek nem kell elmagyaráznom, hogy miért...

Ilyen múlt után, ami a két cikkből kiderül, hogyan lehet ezzel a gyerek szájába adott mondattal riportot megjelentetni? Semmilyen ár nem drága azért, hogy Kiss Istvánt lejárassátok? Hiszen egy ilyen lelkileg nyilván sérült gyermek egy hangos veszekedést is megélhet úgy, hogy "megakarják ölni az anyját"...

"Hívjátok a rendőrséget, mert Pisti megfogja ölni anyát" 

S egy kérdés a végére... Azt állítottad, hogy a férjed számtalan hatósági eljárást indított ellened a bontóper alatt, erőszakkal nemzette neked az ötödik gyermekedet és Te mégis egy hatodikat is szültél tőle a válóperetek alatt? 

Válasz...

 

Végül a fentieken kívül visszatekintve az elmúlt 11 hónapban folytatott tevékenységedre, ami a facebook profilodról köszön vissza...  Igen, egyetértek veled, nagy baj van Magyarországon az áldozatvédelem és a gyermekvédelem területén... A gyermekeid rá az élő példa szerény véleményem szerint...  


Judy Tailor

London, 2020. október 13.