Vizet prédikál de bort iszik az ország legismertebb gyermekjogi aktivistája?

2022.04.23

Fizikai és szexuális erőszakkal vádolja a saját szüleit és testvéreit, pedofilokat kielégítő hardpornóval szemlélteti a szülői abúzust, szexuálisan és fizikailag bántalmazott gyerekekkel csetel akár éveken át, de a saját gyerekével borzalmas körülmények között, erőszakban él? 

Miért veri át az országot? Mert életében talán sosem dolgozott és 44 évesen is adományokból a gyerekkori bántalmazásából és kitalált történeteiből él? 

Néhány napja találkoztam Pintér Mariannak a hónapokkal ezelőtt készült - rólam szóló - élő Facebook videójával... A szülei és testvérei mellett én is szerepet kaptam a műsorában, amivel tovább házalhat a médiában az elkövetkező években is... Az Nlc riport volt az első, ebben az új felállásban? Még a pulóver is ugyanaz rajta... Ugyanaz a sírás, ugyanazok a gesztusok... Az, hogy az egész videó egy hatalmas színjáték és tömény hazugság kevésbé lepett meg, mint az a "pszichopata" játszma ahogyan a fiát használta ahhoz, engem hiteltelenné tegyen, és hogy a videó elkészülhessen, hogy legyen mivel tovább járnia a médiát... Ennyire mélyre még a barátnői - Orosz Bernadett és az ukrán Anonymous hackernő - sem sülyedtek... Vagy mégis?

Cikk készül

Kép: Pintér Mariann Facebook élő videó. Az alábbi linken érhető el:

A válaszok egy részéhez a Kormányhivatal nyilatkozata szükséges. Addig türelem... Cikk feltöltés alatt...

Úgy kezdődött a mi kapcsolatunk, hogy Ő tanácsot kért tőlem. És én nem adtam neki számára megfelelő tanácsot. Tehát... Sajnálom nem egyezett a véleményünk. 

Válasz:
 

Én egyszer megosztottam a weboldalamat egy csoportban, és Ő nagyon dicsérte a weboldalamat. Sőt írt rám üzenetet, hogy tehát rám írt üzenetet, hogy tetszik neki az én írásstílusom, és hogy adjak neki tanácsot ezzel kapcsolatosan. 

Válasz:


Judit elkezdte H. Anikóval. Nem is tudom, hogy Ő volt e az első áldozata neki. Mert én azt mondom, hogy már mi áldozatai vagyunk. Anikóról azt állította talán, hogy hacker. 

Válasz:


Utána jött a Bernadett. Utána mindenki aki ugye a Bernadettel valamilyen szinten kapcsolatban állt. Mi létrehoztunk egy egyesületet és az egyesület tagjait próbálta kikészíteni és Judit így jutott el hozzám.

Válasz:


Judit felkereste az én családomat. És elkezdték darabjaira szedni mind az írásaimat, mindazokat amiket beszélek. 

Válasz:


Nem mindenki tudja azt, hogy annak idején én a Mónika Showban is voltam. Ugye ezt a Judit ezt úgy hozta le, hogy én meghívtam az anyámat, ja az apám halála után odaráncigáltam az anyámat. 

Válasz:


S azért vállaltam ezt az egészet, most ezt a beszédet, mert rászálltatok a gyerekemre. És ez a legaljasabb ez a legmocskosabb dolog amit egyszerűen tettetek. Tudom, hogy Judit neked ez a favoritod hiszen mindegyikünk gyerekére ugye rászálltál. 

Válasz:


A blogomban megjegyzem azt, hogy öngyilkossági kísérletem volt kétszer, sőt írtam róla, hogy milyen módon kíséreltem meg öngyilkosságot, és ezáltal szerinted fiatalok ugye miattam lesznek öngyilkosok. És ugye két lány esetét hozod fel. Nem fogadod el a körülményeket, nem fogadod el azt, hogy megcáfoljuk az állításaidat.

Válasz:


Leírtam a gondolataimat, tudjátok, hogy én eléggé szókimondó vagyok. És leírtam a gondolataimat, hogy mit él át egy gyerek akkor, amikor  szaxuálisan bántalmazzák. És Judit emiatt engem pedofíliával vádolt meg. Tehát jelentett gyámhatóságon, hogy vegyék védelembe a gyerekemet mert hogy pedofil vagyok. 

Válasz:


Judit hibákat követsz el. Például most nézzünk egy olyan hibát, hogy ugye megtetted a gyámügy jelentést, ami ugye névtelenül történik. Tehát megtetted névtelenül és az életbe nem mondták volna el azt, hogy ki tette a jelentést. 

Válasz:


A hölgy felajánlotta azt, hogy ingyenes pszichológusi segítséget kapunk ennek az egésznek a feldolgozásához. 

Válasz:


Tehát Judit én kikérem magamnak azt, hogy te azt állítod, hogy miattam lesznek öngyilkosok gyerekek. 

Válasz:


Az, hogy Te összeboronálsz engem H. Anikóval, hogy már én is ugye az ukrán hackerek közé tartozom, én szeretném kérni H. Anikót, hogy légyszíves, vedd fel velem a kapcsolatot, csak azért, hogy tudjam, hogy ki vagy. Egyszerűen gőzöm nincsen, hogy ki a H. Anikó. Ugye a rendőrség ugye megdöntötte ezt az állítást, hogy nem az ukrán maffiához tartozik. 

Válasz:


Felakartak jelenteni a testvéremék engem, kegyeletsértés miatt, hogy az apámról beszélek és pont akkor romlott el egyik testvéremnek a skypeja... 

Válasz:


"De azért azért összeszorult a szívem és majdnem sikerült kilépjek ebből az egészből, amikor történt egy olyan eset, hogy Angliából itthon volt egy nagyon kedves ismerősöm, és nem volt kimenő hívásom, és fölakartam hívni a gyerkőcömet, telefonon, hogy ugye elmondjam, hol vagyok, hogy jöjjön oda, és ugye ennek a barátnőmnek a telefonjáról hívtam fel Áront. És Áron egyébként se veszi fel idegennek a telefont, az idegen számot nem vesz föl, ismeretlen számot abszolút nem vesz föl. De ez ugye kimutatta ez a számot és kétszer próbáltam hívni és kinyomott az Áron. És erre föl Áron ugye fölhívott szegénykém. Fölhívott a telefonon és azt mondta, hogy anya van tudod van ez az Angliában élő nő. És akkor mondtam, hogy Úristen Áron nem Ő hívott, hanem én hívtalak.Tehát faszán megcsináljátok a dolgokat Judit, nagyon ügyesek vagytok, ehhez csak gratulálni tudok."

Válasz:
 


Judy Tailor * H. Anikó bizonyítottan kapcsolatban áll az ukrán Anonymous hacker bűnszervezettel, s ajánlotta fel az Újrakezdés áldozatsegítő csoportban, hogy megszerezteti velük egy belépésre jelentkező adatait, de az arab szeretője szerint maga H. Anikó a hacker... (2022. március 26.-án nyomozás indult ellene büntetőügyben elkövetett hamistanúzás bűntettének megalapozott gyanúja miatt)