dr. Dulai: "Orosz Bernadettet nem ismerem, nem is beszéltem vele"...

2021.04.25
A tegnapi napon megkeresett dr. Dulai Roland ügyvéd és arról tájékoztatott, hogy amit Orosz Bernadett 2021. február 15.-én a TV2 Mokka műsorában vele kapcsolatban állított, nem fedi a valóságot:   


"Egyébként a Reménytelen Ügyek Harcosa Jogvédő Egyesület megkeresett és Dr. Dulai Roland képviseletében most próbálunk harcolni a büntetőeljárásban ennek a reménytelennek tűnő ugye helyzetben. Reméljük, hogy sikerül.

fotó: TV2 Mokka 2021. február 15.

dr. Dulai Roland a Magyar Ügyvédi Kamaránál nyilvántartott e-mail címéről, az alábbiak szerint cáfolja Orosz Bernadettet:

"Orosz Bernadettet nem ismerem, nem is beszéltem vele, és még csak az ügyeiről sincs ismeretem"
Hogy Orosz Bernadett miért állított valótlant, miért használta fel dr. Dulai Rolandot és a kétségtelenül hangzatos - és a célnak nyilván éppen megfelelő - Reménytelen Ügyek Harca Egyesületet, hogy  miért hozta kellemetlen helyzetbe az ügyvédjelöltet és az Őt foglalkoztató Prazsák ügyvédi irodát, Orosz Bernadett nyilván megtudja majd magyarázni... (Én úgy tudom, hogy az ügyvédjelölt önállóan nem vállalhat képviseletet csak az Őt foglalkoztató iroda)...  


A továbbiakban a katonai ügyészek feladata az anomáliák feltárása... Mert három nappal az ominózus Mokka interjú után, a Nyomozó Hatóságok Kiss Istvánt telefonon tanúkihallgatásra idézték, s közölték, hogy a vádat ellene "életveszélyt okozó súlyos testi sértés kísérletére" fogják módosítani...  16 hónappal Buják után, Orosz Bernadett 2021. január 18.-i arcplasztikájára épített három hetes "áldozatkampányát" követően, anélkül, hogy újabb bizonyítékok kerültek volna elő...  Hogy mi írta felül 16 hónappal később az orvosszakértő véleményét, miszerint nem található fojtogatásra utaló nyom, Ők biztos tudják... Mert a Nyomozó Hatóságok szerint Kiss István alaposan gyanúsítható azzal is, hogy Orosz Bernadettet fojtogatta... Én úgy tudom, hogy ezt csak Orosz Bernadett állítja... 


Judy Tailor

2021. április 25.