Daily English

"Az angol nyelvű szövegek olvasására azért van nagy szükséged, mert a nyelvtanuláshoz sok "input" kell. Minél többször találkozol egy-egy angol kifejezéssel és minél több különböző szövegkörnyezetben látod, annál gyorsabban megtanulod és annál tartósabban is megmarad. Ezért kérlek, olvass nagyon sokat angolul!"   by Szalai Gabriella nyelvtanuláskutató és nyelvtanár

A kép alatt található linkre kattintva hallgasd meg a képregényt és válaszolj a kérdésekre. Készíts olvasólapot, röviden írd le a képregény tartalmát és a számodra ismeretlen szavakat és a hasznosnak tűnő szóösszetételeket gyűjtsd szókincstáblázatba. A video hossza 4 perc.

A kép alatt található linkre kattintva hallgasd meg a képregényt és válaszolj a kérdésekre. Készíts olvasólapot, röviden írd le a képregény tartalmát és a számodra ismeretlen szavakat és a hasznosnak tűnő szóösszetételeket gyűjtsd szókincstáblázatba. A video hossza 4 perc.

7.Carnival

2018.06.12

Az alábbi linkre kattintva olvasd el a könyvet és válaszolj a kérdésekre. Készíts olvasólapot, a számodra ismeretlen szavakat és a hasznosnak tűnő szóösszetételeket gyűjtsd szókincstáblázatba.

A kép alatt található linkre kattintva hallgasd meg a képregényt és válaszolj a kérdésekre. Készíts olvasólapot, röviden írd le a képregény tartalmát és a számodra ismeretlen szavakat és a hasznosnak tűnő szóösszetételeket, mondatokat gyűjtsd szókincstáblázatba. A video hossza 8 perc. Szint: kezdő

A kép alatt található linkre kattintva hallgasd meg a képregényt és válaszolj a kérdésekre. Készíts olvasólapot, röviden írd le a képregény tartalmát és a számodra ismeretlen szavakat és a hasznosnak tűnő szóösszetételeket, mondatokat gyűjtsd szókincstáblázatba. A video hossza 13 perc. Szint: alap

4. The Tempest

2018.06.10

A kép alatt található linkre kattintva hallgasd meg a képregényt és válaszolj a kérdésekre. Készíts olvasólapot, röviden írd le a képregény tartalmát és a számodra ismeretlen szavakat és a hasznosnak tűnő szóösszetételeket gyűjtsd szókincstáblázatba. A video hossza 20 perc.

3.Red Roses

2018.06.09

A kép alatt található linkre kattintva hallgasd meg a képregényt és válaszolj a kérdésekre. Készíts olvasólapot, röviden írd le a képregény tartalmát és a számodra ismeretlen szavakat és a hasznosnak tűnő szóösszetételeket, mondatokat gyűjtsd szókincstáblázatba. A video hossza 20 perc. Szint: alap

2. Lord Bao

2018.06.08

A kép alatt található linkre kattintva hallgasd meg a képregényt és válaszolj a kérdésekre. Készíts olvasólapot, röviden írd le a képregény tartalmát és a számodra ismeretlen szavakat és a hasznosnak tűnő szóösszetételeket gyűjtsd szókincstáblázatba. A videó hossza 4 perc.
Szint: kezdő

A kép alatt található linkre kattintva hallgasd meg a képregényt és válaszolj a kérdésekre. Készíts olvasólapot, röviden írd le a képregény tartalmát és a számodra ismeretlen szavakat és a hasznosnak tűnő szóösszetételeket, mondatokat gyűjtsd szókincstáblázatba. A video hossza 60 perc.

Linktár

2018.06.07

Hangos képregények linkjei, mini story linkek. (katt a linkekre)