Gurmai, dr. Gál


Gurmai Zita 

országgyűlési frakcióvezető-helyettes, az MSZP elnökségi tagja, az MSZP Nőtagozatának és az Európai Szocialisták Pártja nőszervezetének elnöke

"Kedves barátaim, 2019. november 9.-e fekete nap a mellettem álló Orosz Bernadett életében, hiszen volt barátja egy katonai objektumban kis híján agyonverte." Gurmai Zita 2020. augusztus 27.

forrás: youtube

Miután elemzést végeztem Orosz Bernadett közösségi médiában, sajtóban, TV műsorokban való szerepléseiből és számtalan anomáliát mutattam ki, mindent bizonyítékokkal (leginkább Orosz Bernadett szavaival) linkekkel alátámasztva, facebook üzenetben megkerestem Gurmai Zitát, kérve, hogy  a cikket olvassa el.

Gurmai Zita az alábbi választ adta:  "Ismerem a történetet, ez take news"

Miután megemlítettem neki Brüsszelt, hirtelen politikushoz inkább illő választ kaptam: "Tisztelt Vincze Judit! Nekem mint országgyűlési képviselőnek sem jogom sem lehetőségem nincs arra, hogy egy folyamatban lévő büntetőeljárásba beleszóljak. Ezért véleményezni sem szeretném. Ha önnek egy konkrét üggyel kapcsolatban bizonyítékok állnak rendelkezésre, akkor forduljon a magyar hatóságokhoz és terjessze azokat elő."

Kérdésem: 

- Ha országgyűlési képviselőként sem joga joga, sem lehetősége nincs arra, hogy egy folyamatban levő büntetőeljárásba beleszóljon, akkor hogyan fordulhat az elő, hogy  tényként kijelenti, hogy Orosz Bernadettet a volt barátja egy katonai objektumban kis híján agyonverte? 

Amint Gurmai Zita politikus Asszony válaszát megkapom arra vonatkozóan, hogy milyen bizonyíték áll rendelkezésére, amely alapján országgyűlési képviselőként tényként jelentette ki, hogy Orosz Bernadettet a volt barátja kis híján agyonverte", a cikket frissítem.  A javaslatával pedig élni fogok.

Dr. Gál András

 Orosz Bernadett jogi képviselője, és az ATV -nek adott nyilatkozat alapján a "Nem tehetsz róla, tehetsz ellene" mozgalomból alakuló - bejegyzés alatt álló - civil szervezet vagy alapítvány tagja/alapítója/munkatársa (a kijelentéseikből erre lehet következtetni)

forrás: youtube

6:08 "S mi is nem jókedvünkben alapítunk szervezetet" Mérő Vera mondja Gál Andrásra mutatva.

7:20 "S talán az a mi szervezetünknek vagy mindegy, hogy milyen formában fog létrejönni, a célja"

2020. július 27.-én a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene facebook oldalon cikként/blogként jelent meg, dr. Gál András írása.

Amint dr. Gál András válaszát vagy amennyiben Ő nem válaszol, a Budapesti Ügyvédi Kamara állásfoglalását a kérdéseimre vonatkozóan megkapom, a cikket frissítem. 


Az Orosz Bernadett üggyel foglalkozó írásaim:

A poszt kommentjei  az RTL-Klub Híradó facebook csoportban:

Ha az Orosz Bernadett ügy nem tartalmazna annyi anomáliát, és nem vetne fel annyi kérdést, abban az esetben is megkérdőjelezhetőnek tartanám, hogy egy országgyűlési képviselő és egy ügyvéd ilyen eszközöket alkalmazzon. 

Hogy dr. Gál Andrást idézzem, nagyon nincs rendben. Szerintem.

 

Judy Tailor

2020.09.27.