A lóvá tett ország - "Orosz Bernadett sztori" lapszemle

....


fotó: Alfahír

"Ilyen brutális támadást nő ellen még nem követtek el" / Index szalagcím 2019.11.12.

"Úgy gondoltam, hogy jobb egy barát, mint egy ellenség" - Bernadett ezzel magyarázza, hogy miért nem kért soha segítséget, és hogy miért ment el a férfival múlt szombaton egy katonai rendezvényre Bujákra. A nyugalmazott alezredes itt a szállodai szobában, vacsora után támadt rá, mert azt hitte, a nő azért vonult vissza vacsora után, hogy mással tudjon telefonon beszélni."

A mai napig egyetlen bíróság sem mondta ki, hogy azt amit Orosz Bernadett neki tulajdonít, Kiss István követte el, de a mai napig még vádat sem emeltek ellene... 

Tudomásom szerint Orosz Bernadett azért ment el a rendezvényre mert 2019. november 1.-től a szeretője volt Kiss Istvánnak...


"Egy brutálisan összevert nő megírta a történetét Facebookra, hogy felhívja a figyelmet arra, miért fontos menekülni." / 444.hu szalagcím... 2019. 11.12.

"A legutóbbi támadás múlt szombaton, egy szállodai szobában történt Bujákon, mert K. azt hitte, hogy Orosz azért vonult vissza a szobába, hogy mással beszélhessen. Orosz sokáig hiába kiabált segítségért, a recepciós csak később hallotta meg a második emeleten zajló bántalmazást. Ekkor Orosz elmondása szerint a férfi katonatársai törték be az ajtót. A nőt ekkor kórházba szállították, és az intézmény hivatalból feljelentést tett." 

A mai napig egyetlen bíróság sem mondta ki, hogy azt amit Orosz Bernadett neki tulajdonít, Kiss István követte el, de a mai napig még vádat sem emeltek ellene... 

Orosz szerint most épp a katonatársak törték be az ajtót


"Ha legközelebb találkozunk, én biztosan halott leszek" - megszólalt a felismerhetetlenségig megvert nő." / Hvg szalagcím 2019.11.13. 

"Felmentem a szobába, mert fáradt voltam. Egyszer csak berontott és meggyanúsított, hogy biztos egy másik férfival beszélgetek, kitépte a kezemből a telefont és ököllel a homlokomra ütött. Az orromat eltörte, a fejem és testem szétzúzta ököllel, a hajam kitépte és majdnem sikerült megfojtania. Letört a fogam, összevissza dobált, mint egy rongybabát, a fájdalomtól magam alá vizeltem. Hiába folyt a vérem és könyörögtem neki, csak az érdekelte, hogy elpusztítson. Amikor egy pillanatra abbahagyta az ütlegelésemet, kimenekültem a folyosóra segítséget kérni, de visszarángatott. Akkor mondta, hogy ezt a szobát nem hagyom el élve. Utána érkeztek a recepciósok nekem segíteni"

"Mindez akkor történt, amikor a nő utolsó esélyként elkísérte a férfit annak osztálytalálkozójára."

A mai napig egyetlen bíróság sem mondta ki, hogy azt amit Orosz Bernadett neki tulajdonít, Kiss István követte el, de a mai napig még vádat sem emeltek ellene...

Tudomásom szerint Orosz Bernadett azért ment el a rendezvényre mert 2019. november 1.-től a szeretője volt Kiss Istvánnak...

Tudomásom szerint a testét nem zúzta szét senki semmivel és tudomásom szerint nem a haját, hanem a póthaját tépték ki...

Most épp a recepciósok érkeztek neki segíteni?


"Nem ez volt az első eset, hogy bántotta, most végezni akart vele." / Boon szalagcím... 2019. 11.14.

"Szombaton egy katonai rendezvényen vettek részt Bujákon, ahol a férfi este rátörte a szobája ajtaját, és nekiesett. Főleg az arcát ütötte lefogva a kezeit elképesztő sérüléseket okozva, miközben foga is kitört, a hajából is kitépett, az orrát is eltörte és gyakorlatilag felismerhetetlenre verte a nőt. Bernadett állítása szerint a férfi azt mondogatta, hogy meg fogja ölni, és ő biztos is volt benne, hogy végez vele, így ész érvekkel próbált rá a verés közben hatni, és könyörgőre fogta - nem sok sikerrel. A sikítozásra végül a férfi barátai törtek be a szobába, aki kimentették a nőt, akit kórházba szállítottak, az intézmény pedig hivatalból azonnal feljelentést tett."

A mai napig egyetlen bíróság sem mondta ki, hogy azt amit Orosz Bernadett neki tulajdonít, Kiss István követte el, de a mai napig még vádat sem emeltek ellene...

Tudomásom szerint Orosz Bernadett azért ment el a rendezvényre mert 2019. november 1.-től a szeretője volt Kiss Istvánnak...

Most meg a férfi barátai törtek a szobába?


"Álnéven keres társat az Orosz Bernadettet brutálisan összeverő exkatona." / P Brutal szalagcím 2019.11.19.

"Ez az ember a történtek után sem hagyott fel az internetes ismerkedéssel, csak álnéven regisztrálta magát. A hozzám érkező üzenetekből kiderül, hogy több nővel próbált viszonyt kezdeni még azután is, hogy kiderült, mit tett velem. Olyanról is tudok, akivel még előttem volt kapcsolata, és őt is bántalmazta, mint engem. Mindenki vigyázzon, kivel létesít kapcsolatot, mert ha belefut a exembe, nem kizárt, hogy úgy jár, mint én - mondta a Blikknek a kórházi ágyán fekvő Bernadett. A hatgyermekes édesanyán életmentő műtétet hajtottak végre, mert a verés miatt az orrában egy tályog keletkezett, ami agyhártyagyulladást okozhatott volna."

Álnéven regisztrálta magát? Milyen álnéven? 

Előző kapcsolatát is bántalmazta? Kit?

Életmentő műtét? Agyhártya gyulladás


Orosz Bernadettet nem először akarták halálra verni - interjú / Borsonline szalagcím 2019.12.14.

"Ő volt az első nárcisztikus férfi az életemben. Ha kiszolgáltam, és rámosolyogtam a vendégre, bevitt a raktárba, és lekevert egyet, megtépett. Utána sírt, könyörgött, bocsánatot kért. Azt mondta, nem lehet gyereke. Elhittem, majd teherbe estem. Hozzánk költözött az albérletbe. Mivel bántalmazott, nem akartam vele maradni, nem tartottam meg a gyermeket. Empátiát nem mutatott, de megváltozott, meggyőzött, hogy építkezzünk, ezért hozzá kellett mennem. Fél év után újra teherbe estem, de azt már vállaltam. Onnantól, hogy megszületett a saját gyermeke, már nem csak szavakkal bántotta a gyerekeimet, hanem fizikailag is. Ő volt otthon, én dolgoztam egész nap. Este hazamentem, mostam, főztem, takarítottam, elláttam a gyerekeket."

"Tőle van az ötödik gyerek?"

"Igen, öt év után egy éjszakai erőszakos tette során teherbe estem, és négy hónapos terhesen kezdődött újra a fizikai bántalmazás. Azt mondta, megöl. Akkor elköltöztem az édesapámhoz, és újra benyújtottam a válópert. A közös lányunkat egy csellel visszatartotta, és közel három hónapig bújtatta előlem, fogva, távol tartotta tőlünk. Ez idő alatt az összes létező hatóságnál megfordultam minden áldott nap, de senki nem segített. Anno a civil áldozatsegítő szervezetek sem, mint pl. a NANE. Végül összeszedtem minden bátorságom, hogy elhozzam az óvodából. Senki sem segített. (Zokog.) Azt mondta a négyéves kislánynak, hogy elhagytam őt a testvéreivel együtt. A kicsi magát okolta. Az óvónők a gyerektől tudták, hogy bántalmaz. Amikor elhoztam, boldog volt. Féltem, tudtam, ha utol­ér, megöl. Utolért. Hívtam a segélyhívót, elállta az utamat. Felfeküdt a motorháztetőre, üvöltött, hogy elütöttem. Menekültem, végül beért a hatóság. Elvitték személyi szabadság korlátozása és kiskorúak veszélyeztetése miatt. Ezt követte az évekig tartó bontóper, és bosszúból számos ellenem indított hatósági és büntetőeljárás. Én már mindenen átmentem, ez a mostani történet csak hab volt a tortán. A bontóper alatt megszületett a kisfia. Akit azóta sem visz el. Látja, hogy viszi a nővérét, nem érti, hogy őt miért nem. Mindig azt mondta neki, visszajövök érted. A kisfiunk sírva várta az ablakban, sosem jött vissza. Egyikre sem fizet tartásdíjat, de a kislányunkat ellenünk próbálja hangolni."

Azt hiszem ezt a férjet érdemes lenne meginterjuvolni... 


"Megdöbbentő történetről számolt be a félholtra vert Orosz Bernadett: korábbi párjai zaklatták és verték a lányát, sőt, őt meg is akarták ölni" / Blikk szalagcím 2019. 12.14.

"Mint mondta, előző párkapcsolatai során is többször esett fizikai bántalmazás és családon belüli erőszak áldozatául. Második férje nem csak őt, hanem gyerekeit is verte."

"Ezt követően született meg ötödik gyereke: "Öt év után egy éjszakai erőszakos tette során teherbe estem, és négy hónapos terhesen kezdődött újra a bántalmazás. Azt mondta, megöl. Akkor elköltöztem édesapámhoz, és benyújtottam a válópert."

A cikkben,   Orosz Bernadett arról beszél, hogy a korábbi kapcsolataiban is bántalmazták, megerőszakolták,  és ehhez a cikkhez a két gyermekét is a kanapéra ültette...  Istenemre megkérdeznék egy pszichológust, hogy Bernadett fiának a tekintete miről árulkodik... 


AGYONVERTE, 5 MILLIÓ FORINTOT KÖVETEL TŐLE / TV2 felirat az interjú alatt 2020. 07. 27. 

"Az elkövetőnek az eljárással, ezzel az eljárással célja az, hogy lelkileg engem megtörjön, és igazán zaklat, és ezt a hatóságoknak kellene látni és megfelelő módon kezelni"

"Egyébként a polgári perben az elkövető benyújtotta azt, hogy méltatlan az egyenruha viselésére, egy dokumentációt, és ott olvastam azt, hogy tőlem abszolút független tanúk egyértelműen alátámasztották az általam elmondottakat"

?????


"Orosz Bernadett támadója: Nincs szégyellnivalóm!" Borsonline szalagcím 2020. 09.28.  

"- Ha már bocsánatot sem kért, minimális pozitívum, hogy felvállalja a tettét, és személyesen megjelenik a bíróságon - reagált a fejleményekre la­punknak Bernadett, aki mellett számos egyesület és civil is megjelenik a bíróságnál."

Milyen tettét vállalt fel Kiss István azzal, hogy elment felperesként a személyiségi jogainak megsértése miatt általa indított per tárgyalására?

Számos egyesület és civil? Mi volt a számos egyesület? Hol volt a számos civil? Antoni Rita (Nőkért Egyesület), Pintér Manka és még néhány ember, akit én láttam...


Megszólalt a Blikknek Orosz Bernadett: "Az életemet mentettem, amikor a nyilvánossághoz fordultam" / Blikk szalagcím 2020. 09.28.

"A gyanú szerint a férfi egy osztálytalálkozón brutálisan bántalmazta a kedvesét, egy hatgyermekes családanyát, aki csak annak köszönheti életét, hogy Istvánt a volt iskolatársai lerángatták a jajveszékelő nőről. Bernadett a közösségi oldalán megosztotta azokat a sokkoló fotókat, amelyek a verést követően készültek az arcáról."

A mai napig egyetlen bíróság sem mondta ki, hogy azt amit Orosz Bernadett neki tulajdonít, Kiss István követte el, de a mai napig még vádat sem emeltek ellene...

A volt iskolatársak lerángatták a jajveszékelő nőről? Tudomásom szerint egyetlen tanú sem látta a bántalmazást nem hogy lerángatta volna bárki Kiss Istvánt Bernadettről...
Judy Tailor

London, 2020. október .